Faste Plasser

GODE NABOFORHOLD

Vi holder til i Råde kommune, nærmere bestemt helt ved sjøen i området Oven. Fra Oslo og E6 er det avkjøring mot Rygge sentrum. Deretter er det bare å følge retningen Saltnes. Ta av retning vest i rundkjøringen og følg Ovenveien helt ut til skilt med Fuglevikstranda Familie Camping. (Inn til venstre) Du er nå fremme på idylliske Fuglevikstranda.

Fuglevikstranda Familie Camping i Råde kommune

Vår Familie Camping

FASTE SESONG PLASSER

Vi tilbyr sesong plasser for campingvogner i variert terreng. Også tilrettelagt for korttidsleie. En perle ved Oslofjorden kun 18 km fra Moss. Fuglevikstranda Familie Camping er kjent for sin egenart liggende i variert terreng med nærhet til sjø og strandliv og ble etablert i 1972. Siden  har den i tradisjonell form gått i arv fra far til sønn.

Faste Plasser

GODE NABOFORHOLD

Noen av våre gjester eller beboere har campet hos oss i mer enn 40 år. Helt unike naboforhold som også knytter tette vennskaps bånn gjør at selve ferieopplevelsen ofte blir årets høydepunkt. Mange har i tillegg plantet og laget vakre hageanlegg. Naboforholdet blir ofte så tett at enkelte velger å bo her fast hele sommersesongen.

Båtplasser

EGEN BÅTPLASS MED VINTEROPPLAG

Vi tilbyr båtplass i eget bryggeanlegg til våre helårs gjester. Området er helt unikt for  fiske. Det rapporteres om bra fangst, både når det gjelder sjø-ørret og stor og feit makrell. Det nye nå er en populær og eksklusiv innvandrer som for enkelte blir som et jakt trofé å regne, nemlig makrellstørje. En nesten “ut av kroppen” og hinsides opplevelse, blir det fortalt.

Fuglevikstranda Familie Camping i Råde kommune

Fuglevikstranda Familie Camping holder til i Råde kommune, nærmere bestemt helt ved sjøen i området Oven. Fra Oslo og E6 er det avkjøring mot Rygge sentrum. Deretter er det bare å følge retningen Saltnes. Ta av retning vest i rundkjøringen og følg Ovenveien helt ut til skilt med Fuglevikstranda Familie Camping. (Inn til venstre) Du er nå fremme på idylliske Fuglevikstranda.

 

Bli medlem og følg oss på Facebook

Fuglevikstranda Camping er en sesongbasert familiecamping som holder til i Råde kommune
Hans Jørgen Fuglevik - Daglig leder
Fuglevikstranda Familiecamping
Åpningstider:
Sesongen hos oss er fra 1. Mai – 15. September

 Bommen er åpen mellom 07.00 – 23.00. I perioden 15. September og frem 1. Mai holder vi stengt og bommen er lukket og låst.

Scroll to Top