Om Oss

Fuglevikstranda Familie Camping i Råde kommune

Vi holder til i Råde kommune, nærmere bestemt helt ved sjøen i området Oven. Fra Oslo og E6 er det avkjøring mot Rygge sentrum. Deretter er det bare å følge retningen Saltnes. Ta av retning vest i rundkjøringen og følg Ovenveien helt ut til skilt med Fuglevikstranda Familie Camping. (Inn til venstre) Du er nå fremme på idylliske Fuglevikstranda.


Idylliske omgivleser

VÅR CAMPINGPLASS

Faste sesong plasser


Vi tilbyr sesong plasser for campingvogner i variert terreng. Noen plasser har vi også for korttidsleie. En perle ved Oslofjorden kun 18 km fra Moss. Fuglevikstranda Familie Camping er kjent for sin egenart liggende i variert terreng med nærhet til sjø og strandliv. Plassen ble etablert i 1972 og har i tradisjonell form gått i arv fra far til sønn.Bygg opp ditt eget ferieparadis

FASTE PLASSER

Kjent for gode nabo forhold


Noen av våre gjester eller beboere har campet hos oss i mer enn 40 år. Helt unike naboforhold gjør at selve ferieopplevelsen ofte blir årets høydepunkt. Mange har i tillegg plantet og laget vakre hageanlegg. Naboforholdet blir ofte så tett at enkelte velger å bo her fast hele sommersesongen.De store fiske opplevelsene får du her hos oss

BÅTPLASSER

Båtplass i eget anlegg om sommeren og opplag for vinteren


Vi tilbyr båtplass i eget bryggeanlegg til våre helårs gjester. Området er helt unikt for  fiske. Det rapporteres om bra fangst, både når det gjelder sjø-ørret og stor og feit makrell. Det nye nå er en innvandrer tendens med makrellstørje. En nesten “ut av kroppen” og hinsides opplevelse, fortelles det…


VIDEOFILMER

Det er produsert en del videofilmer fra campingplassen vår. Her er et utvalg:Våre videofilmer

Fuglevikstranda Familie Camping

Kevin´s første sommer på Fuglevikstranda


Olaf Rudolfsen har produsert en serie med videofilmer fra Fuglevikstranda Familie Camping. De er alle i hovedsak filmet med drone (DJI Mavic Pro) og formidler en enkel idyllisk stemning. Den første filmen handler om Kevin Rudolfsen som har sin aller første sommerferie her ute.


Våre videofilmer

Reklamefilm No 2

Film No 2 fra Fuglevikstranda Familie Camping


Olaf Rudolfsen har produsert en serie med videofilmer fra Fuglevikstranda Familie Camping. De er alle i hovedsak filmet med drone (DJI Mavic Pro) og formidler en enkel idyllisk stemning. Denne film No 2 er en ren idyllisk opplevelse fra luften.


Våre videofilmer

Reklamefilm No 3

Film No 3 fra Fuglevikstranda Familie Camping


Olaf Rudolfsen har produsert en serie med videofilmer fra Fuglevikstranda Familie Camping. De er alle i hovedsak filmet med drone (DJI Mavic Pro) og formidler en enkel idyllisk stemning. Denne film No 3 er en reklamefilm for camping turismen og plassen.


Våre videofilmer

Reklamefilm No 4

Film No 4 fra Fuglevikstranda Familie Camping


Olaf Rudolfsen har produsert en serie med videofilmer fra Fuglevikstranda Familie Camping. De er alle i hovedsak filmet med drone (DJI Mavic Pro) og formidler en enkel idyllisk stemning. Denne film No 4 er en vandring på området hvor vaktmester Øystein Holm forteller om campinglivet her ute.