Våre Aktiviteter

Følg våre aktiviteter her og møt gjerne opp når noe skjer…

På nettsiden under temaet – AKTIVITETER – har vi fire kategorier. Dette er BILDER – VIDEOER – ARRANGEMENTER – NYHETER. Vi håper å kunne presentere våre aktiviteter på en slik måte at nye potensielle gjester og eksisterende gjester/beboere skal finne all informasjon om hva som skjer hos oss.

Bilde Arkiv

Bilder fra våre aktiviteter


Dette er vårt bildearkiv. Her finner du gamle og nye bilder fra våre aktiviteter og arrangementer. Klikk her for å gå direkte til bildearkivet. 

Video Arkiv

Videoer om oss


Her ligger våre videoer som er produsert med eller om oss. Et utvalg av filmer vi er stolte av å kunne vise frem. Klikk her for å gå direkte til videoarkivet.

Våre Aktiviteter

Oversikt over kommende aktiviteter


Vi har hatt en del arrangementer og vil fortsette med det. Mer informasjon om dette kommer løpende. Klikk her for å gå til våre aktiviteter.

Nyheter/Presse

Nyhetsartikler og Pressemeldinger


Her kommer artikler, pressemeldinger og lokale nyheter som kan ha interesse for våre gjester og beboere. Klikk her for å gå til nyheter.


Fuglevikstranda Familie Camping

Nyttig kontakt Informasjon

Alle er velkomne til å kontakte oss for å hente inn nyttig informasjon om våre tilbud


Våre åpningstider

Sesongen hos oss er fra 1. Mai – 15. September. Bommen er åpen mellom 07.00 – 23.00. I perioden 15. September og frem 1. Mai holder vi stengt og bommen er lukket og låst.

Alltid tilgjengelig

I sommer sesongen er vi tilgjengelig nærmest hele døgnet, men primært mellom 07.00 – 23.00. Vi oppfordrer alle om benytte skjemaet her på vår nettside. Vi melder tilbake.

Vi er tilstede for våre beboere

Hans Jørgen Fuglevik er daglig leder for campingplassen. Vi har også egen vaktmester som bor rett overfor containerne. Han er alltid tilgjengelig for våre gjester og beboere.