Våre Aktiviteter

SOMMERFEST SANKT HANS AFTEN

Hvert år arrangerer vi sommerfest på Sankt Hans Aften. Det har blitt en årlig tradisjon som tilfredsstiller både barn og voksne. Leker og et rikt utvalg med aktiviteter som seg hør og bør på en slik festdag. Med andre ord en kveld som de fleste husker lenge og vel. I tillegg prøver vi så godt vi kan å får til jevnlige aktiviteter med grilling og sosiale sammenkomster. Dette er noe som mange verdsetter, mens andre velger et noe tilbake trukket liv på campingen. Vi er alle i høyeste grad forskjellige og har ulike behov og interesser, hjemme som her.

Fuglevikstranda Familie Camping i Råde kommune

Sosial Sammenkomst

Variert Grillmat

Grillet Makrell

Vi har en meget aktiv og variert facebook side, eller retter sagt en facebook Gruppe. Her lever våre beboere sitt eget “internett liv” det kjøpes og selges og det avtales sosiale aktiviteter. I tillegg fungerer FB Gruppen også som en “vakt bikkje” eller gjerne “vaktmester”, fordi aller passer hverandre. Hvis noe er galt popper det opp med meldinger i gruppen. Hvis snøen om vinteren har gjort en eller annen skade. Kanskje har det vært uvær og et fortelt eller en vogn trenger ettersyn. BOOM! Så kommer det meldinger opp i FB Gruppen. Kanon Bra! 

Klikk på FB ikonet under eller følg linken under til vår FB Gruppe.

Bli medlem og følg oss på Facebook

Fuglevikstranda Camping er en sesongbasert familiecamping som holder til i Råde kommune
Hans Jørgen Fuglevik - Daglig leder
Fuglevikstranda Familiecamping
Åpningstider:
Sesongen hos oss er fra 1. Mai – 15. September

 Bommen er åpen mellom 07.00 – 23.00. I perioden 15. September og frem 1. Mai holder vi stengt og bommen er lukket og låst.

Scroll to Top